Ε.Ε.Θ.Ι.Ι.Ε.

ΙΟΒ

Ο Ιππικός Όμιλος Βαρυμπόπης δημιουργήθηκε το 1972 από τον Νίκο και τη Ρόζμαρυ Γεωργοπούλου. Λειτούργησε αρχικά σαν Σχολή Ιππασίας και στη συνέχεια, το 1978, εντάχθηκε στο ΣΕΓΑΣ σαν Αθλητικό Σωματείο ενώ υπήρξε Ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Ο Ιππικός Όμιλος Βαρυμπόπης, εκτός από την Υπερπήδηση Εμποδίων ήταν από τους πρώτους ομίλους που ασχολήθηκε σοβαρά με την Ιππική Δεξιοτεχνία την οποία συνεχίζει μέχρι σήμερα. Με πρωτοβουλία της Ρόζμαρυ Γεωργοπούλου λειτούργησε για πρώτη φορά και συνεχίζει να λειτουργεί Σχολή Θεραπευτικής Ιππασίας με εξειδικευμένη ομάδα θεραπευτών.

Η Σχολή ιππασίας του Ομίλου λειτουργεί ως φυτώριο για νέους αθλητές ενώ δίνει την ευκαιρία σε ενδιαφερόμενους και λάτρεις του αθλήματος να εξοικειωθούν με αυτό και να περνούν ευχάριστα το χρόνο τους γνωρίζοντας από κοντά το άλογο.

Οι αθλητές του Ομίλου έχουν συμμετάσχει επανειλλημένα στις Εθνικές Ομάδες και έχουν λάβει διακρίσεις σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο τόσο στην Υπερπήδηση Εμποδίων όσο και στην Ιππική Δεξιοτεχνία.

Μετά από μία πολυετή και επιτυχημένη πορεία, τα ηνία έχει πάρει η νεώτερη γενιά της Οικογένειας Γεωργοπούλου, ο Σταύρος και η Τσοάννα Γεωργοπούλου οι οποίοι εκτός από την γενικώτερη συμμετοχή τους στη σωστή λειτουργία και εξέλιξη του Ομίλου, είναι υπεύθυνοι και για την προπόνηση των αθλητών.

 
Είστε εδώ: Αρχική Ιππικοί Όμιλοι ΙΟΒ (Ιππικός Όμιλος Βαρυμπόμπης)

Επικοινωνία

  • Τηλ: (+30) 210 8310060
  • Φαξ: (+30) 210 8310060
  • Email: info@eethiie.gr
  • URL: www.eethiie.gr